Normiopasteen kuvasto 2024

Kiitämme asiakkaitamme ja sidosryhmiämme pitkämielisyydestä! Uskollinen odotus palkitaan nyt kun julkaisemme kaikkien aikojen laajimman tuotekuvastomme liikennealan ammattilaisten käyttöön. Kuvastossa pääpaino on tieliikenteen liikennemerkeissä: siinä esitellään vuonna 2020 voimaan tulleen uudistetun tieliikennelain 729/2018 mukaiset suomalaiset liikennemerkit. Kuvastomme valikoimassa on paljon liikennemerkkejä monissa eri variaatioissa suunnittelun ja tilaamisen helpottamiseksi. Julkaisun sivuille on… Lue lisää »

Uusi toimitusjohtaja

Olemme erityisen tyytyväisiä voidessamme ilmoittaa, että 1. kesäkuuta 2023 alkaen Mika Nurmi aloittaa Normiopaste Oy:n toimitusjohtajana. Mikalla on vahva johtamistausta myynnin ja yleisjohdon tehtävistä sekä suurissa että pienemmissä yhtiöissä ja organisaatioissa. Näissä tehtävissä Mikan erityisenä menestystekijänä on ollut tiimityöskentelyn rakentaminen ja kehittäminen. ”Voidaksemme jatkaa kehittymistämme yhdessä asiakkaidemme kanssa, näen tärkeäksi… Lue lisää »

Katse eteenpäin

Pystyäksemme myös jatkossa vastaamaan asiakkaidemme toiveisiin ja varmistaaksemme mahdollisimman ammattitaitoisen ja tehokkaan liiketoiminnan olemme päättäneet tehdä muutoksia johtamismalliimme. Meillä ei ole jatkossa Normi-konsernin yhteistä toimitusjohtajaa vaan olemme päättäneet nimittää kaikkiin konserniyhtiöihin lähellä varsinaista liiketoimintaa ja työntekijöitä toimivan operatiivisen toimitusjohtajan. Tommi Saarni, joka on perustanut ja onnistuneesti johtanut Normi-konsernin sen nykyiseen…

Juha Pykälinen Normivalaistuksen toimitusjohtajaksi

Ilolla ilmoitamme, että 15.11.2022, Juha Pykälinen tulee ottamaan uuden roolin Normivalaistus Oy:n toimitusjohtajana. Juha on toiminut Operatiivisena johtajana vuodesta 2019, jolloin hän aloitti yrityksessämme, ja on yhdessä kollegoidensa kanssa kasvattanut liiketoimintaamme menestyksekkäästi. Normivalaistus Oy onkin nykyisin yksi maamme suurimmista ITS-tekniikkaan, liikennevaloihin ja tie- ja katuvalaistukseen erikoistuneista yrityksistä. Liikevaihtoennuste vuodelle 2022… Lue lisää »

Normi-konserni ruotsalaisomistukseen

Normi-konserni ruotsalaisomistukseen – Blinkfyrarin emoyhtiö Söderbergföretagen osti konsernin osake-enemmistön Normi-konserni on solminut ruotsalaisen perheyhtiö Söderbergföretagenin kanssa kauppasopimuksen, jonka myötä konsernin kaikkien yhtiöiden osake-enemmistöt siirtyvät ruotsalaisomistukseen. Normi-konsernin nykyinen yritysjohto jää kehittämään konsernin toimintaa myös yrityskaupan jälkeen ja he jatkavat myös Normiopasteen osaomistajina. Söderbergföretagen on Ruotsin suurimman liikennemerkkivalmistaja Blinkfyrarin emoyhtiö. Normi-konsernin hallituksen… Lue lisää »