Juha Pykälinen Normivalaistuksen toimitusjohtajaksi

Ilolla ilmoitamme, että 15.11.2022, Juha Pykälinen tulee ottamaan uuden roolin Normivalaistus Oy:n toimitusjohtajana. Juha on toiminut Operatiivisena johtajana vuodesta 2019, jolloin hän aloitti yrityksessämme, ja on yhdessä kollegoidensa kanssa kasvattanut liiketoimintaamme menestyksekkäästi. Normivalaistus Oy onkin nykyisin yksi maamme suurimmista ITS-tekniikkaan, liikennevaloihin ja tie- ja katuvalaistukseen erikoistuneista yrityksistä. Liikevaihtoennuste vuodelle 2022… Read more »

Normi-konserni ruotsalaisomistukseen

Normi-konserni ruotsalaisomistukseen – Blinkfyrarin emoyhtiö Söderbergföretagen osti konsernin osake-enemmistön Normi-konserni on solminut ruotsalaisen perheyhtiö Söderbergföretagenin kanssa kauppasopimuksen, jonka myötä konsernin kaikkien yhtiöiden osake-enemmistöt siirtyvät ruotsalaisomistukseen. Normi-konsernin nykyinen yritysjohto jää kehittämään konsernin toimintaa myös yrityskaupan jälkeen ja he jatkavat myös Normiopasteen osaomistajina. Söderbergföretagen on Ruotsin suurimman liikennemerkkivalmistaja Blinkfyrarin emoyhtiö. Normi-konsernin hallituksen… Read more »

VT1 vaihtuvat nopeusrajoitukset Kehä III – Munkkivuori

Turunväylällä välillä Kehä III – Munkkivuori on paiskittu hommia helmikuusta 2020 lähtien ja nyt on käyttöönoton aika. Uusi liikenteenhallintajärjestelmä ja vaihtuvat nopeusrajoitusmerkit otetaan käyttöön 2.2.2021 Normiopaste toteutti hankkeen rakentamisen kokonaisurakkana (KU). Rakentamisessa hyödynnettiin tiiviisti koko Normi-konsernin ammattitaitoa. Hankkeessa toteutettiin tiedotusopasteita, vaihtuvia nopeusrajoitusmerkkejä, liikennekameroita, automaattinen nopeudenvalvontapiste sekä liikenteen mittauslaitteita välille Kehä… Read more »

Joensuun Repokallion eritasoliittymään uudet liikennevalot

Joensuun Repokallion eritasoliittymään rakennetaan uudet liikennevalot. Maanrakennustyöt liittymässä käynnistyivät viikolla 42 ja alueella on poikkeuksellisia liikennejärjestelyjä työmaan ajan. Uudet liikennevalot saadaan käyttöön marraskuun lopussa. ITM Finland rakennuttaa ja Normivalaistus Oy toteuttaa Joensuussa valtatie 6 ja kantatie 74 Repokallion eritasoliittymän ramppiliittymiin kahdet uudet liikennevalot. Töiden aikana työmaan kohdalla on 50 km/h nopeusrajoitus… Read more »

Normiopaste Mt 132 Klaukkalan ohikulkutien Hämeenlinnanväylän liikenteenhallintajärjestelmän urakoitsijaksi- rakennustyöt alkavat marraskuussa

Klaukkalan ohikulkutien rakentamisen yhteydessä laajennetaan Hämeenlinnanväylän liikenteenhallintajärjestelmää Klaukkalan eritasoliittymästä Nurmijärven Kirkonkylän eritasoliittymään asti. Rakennussuunnittelu on nyt valmistunut ja työn toteuttajaksi on valittu Normiopaste Oy. Liikenteenhallinnan laajennusosan pituus Hämeenlinnanväylällä on noin kymmenen kilometriä. Laajennuksen valmistuttua vaihtuvat nopeusrajoitukset jatkuvat Nurmijärven Kirkonkylän eritasoliittymään asti. Lisäksi Hämeenlinnanväylälle tulee kolme uutta tiedotusopastetta ja Klaukkalan ohikulkutielle… Read more »