Tuotteet

Tarjoamme käyttöösi liikennemerkki- ja opastealan pitkän kokemuksen, uusimman tiedon ja kehittyneimmän teknologian. Yhdessä huippuluokan materiaalien kanssa ne varmistavat korkealaatuiset, elinkaarikustannuksiltaan aiempaa edullisemmat tuotteet.

Metalli

Tarjoamme käyttöösi täysin uudistetun metallipajamme palvelut. Laitteistomme on seuraava: Levyleikkuri 3 metrinen, Särmärit 3 metriä ja 1,5 metriä, 3 kpl eri kokoisia epäkeskopuristimia. Pulverimaalauslaitteistomme on tuliterä Nordson:in laitteisto, jolla pystymme maalaamaan kustannustehokkaasti yksittäiskappaleista suurin sarjoihin. Polttouunimme koko on 700x1500x3050mm.

Tulostus

Uuden UV-tulostimen myötä pystymme tarjoamaan nopeasti suurkuvatulostusta. Tulostimemme nopeus n. 30 m2/tunnissa mahdollistaa kapasiteetin ja laadukkaat komponentit toimitusvarmuuden ja tasaisenlaadun. Koneen tulostustarkuus on 400DPI. Käyttämämme 3M 8800-sarjan erikoisvärit ovat suunniteltu liikennemerkkien tulostamiseen eivätkä sovellu mainosvalokuvien tulostamiseen.

Tarra

Tarran ja levyn leikkuusta meillä vastaa Aristo 1825-8 tasoleikkuri jonka pöytäkoko 1700×2500 mm tarjoaa kapasiteettia moneen käyttöön. Leikkaamme rullalta heijastavat materiaalit, paperit, tarrat, kankaat, yms. Levynä pystymme leikkaamaan mm. kaikki pehmeät muovilevyt (VPVC, FOAMX, KAPA) aina 15 mm asti, polystyreenit, pahvit, tiivistemateriaalit yms.

Liikennemerkkituotteet

Myymme kaikkia liikennemerkkien valmistuksessa tarvittavia tuotteita. Alumiiniset vakio- ja lisäkilpipohjat. Heijastavan kalvon leikkuupalvelut, tulostettuna tai pelkkänä pohjana. Taulujen leikkaus, rei’itys ja maalaus.

Liikenne­merkit

Valmistamme liikennemerkit ja opastetaulut nopeasti ja huippulaadukkaasti omassa tehtaassamme.
Käytössämme on täysin uusi tuotantolinja, joka mahdollistaa korkeimman laatutason ja nopeuden.

Liikenteen­ohjaus­tuotteet

Tarjoamme Väyläviraston ohjeet täyttävät sulku- ja varolaitteet kaikkiin toimintaympäristöluokkiin (S1, S2 ja S3)
Katso kuvastomme tai ole yhteydessä myyntiimme, niin katsotaan yhdessä oikeat ratkaisut tarpeisiisi.
(Väylävirasto Sulku- ja varolaitteet 2/18) julkaistu joulukuussa 2018.

Turvakilvet ja opasteet

Valmistamme kaikki teollisuuden, sähköalan ja kiinteistöjen työturvallisuuteen, ohjeistukseen ja palo- ja pelastusnormistoon liittyvät kilvet ja tarrat.

Kiinteistö­opasteet

Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme nopeasti kaikki tarvitsemanne kartat, kyltit, viitat ja opasteet. Kaikki materiaalimme ovat korkealaatuisia ja käyttökohteeseen sopivia.