Normiopaste yrityksenä

Normiopaste Oy on maan johtava liikennetuotteiden myyntiin, urakointiin ja valmistamiseen erikoistunut yritys. Tarjoamme käyttöösi liikennemerkki- ja opastealan pitkän kokemuksen, uusimman tiedon sekä kehittyneimmän teknologian. Yhdessä huippuluokan materiaalien kanssa ne varmistavat korkealaatuiset ja elinkaarikustannuksiltaan edulliset tuotteet.

Tarjoamme mielellämme asiantuntemuksemme erilaisten hankkeiden valmisteluun. Teemme tiivistä yhteistyötä suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja viranomaisten kanssa. Normiopaste Oy on joustava ja luotettava yhteistyökumppani. Noudatamme merkkien valmistuksessa ja asennuksessa tarkasti Väyläviraston uusimpia vaatimuksia. Liikennemerkkimme ja pystytyspylväämme ovat kaikki CE-sertifioituja.

Tarjoamme teille myös kattavan valikoiman liikenteenohjaustuotteita ja erilaisia suoja-aitoja. Meiltä saat myös portaalit, ristikkotuet ja perustat.

Normiopaste Oy

  • Liikennemerkit, opasteet, portaalit ja urakointi
  • Suomen suurin tuotantokapasiteetti
  • Tuotteille jopa 12 vuoden takuu
  • Urakoimme koko maassa
  • 25 vuoden kokemus opastealalta
  • Perustettu 2008

1.7.2013 – Normiopaste Oy:lle on myönnetty CE-merkintäoikeus liikennemerkeilleen ja liikennemerkkien pystytyspylväilleen standardin EN 12899-1 mukaisesti.

Normiopaste Oy Ce-Sertifikaatti (.pdf): Tampere

Liikennemerkkien ce-merkintä astui voimaan 1.7. Tästä eteenpäin tulee merkin ja kiinnikkeen yhdistelmä ja putki olla ce-merkittyjä. Varmistathan, että käytössänne on hyväksytyt materiaalit ja tarjouspyynnöissä oikeat vaatimukset.